banner359

Gürsu Belediyesinde eğitimler aralıksız devam ediyor

Gürsu Belediyesi, TYP personeline yönelik eğitimler gerçekleştiriyor.İŞKUR tarafından, Türkiye genelinde başlatılan istihdam seferberliği kapsamında, Bursa’nın Gürsu Belediyesinde çalışmaya başlayan 50 işçi için eğitimler düzenleniyor....

30 Mayıs 2017 Salı 15:59
Gürsu Belediyesinde eğitimler aralıksız devam ediyor

Gürsu Belediyesi, TYP personeline yönelik eğitimler gerçekleştiriyor.

İŞKUR tarafından, Türkiye genelinde başlatılan istihdam seferberliği kapsamında, Bursa’nın Gürsu Belediyesinde çalışmaya başlayan 50 işçi için eğitimler düzenleniyor. Toplum Yararına Programı (TYP) ile istihdam edilen işçilere, kişisel gelişim, iş güvenliği, meslek hastalıkları gibi konularda eğitimler veriliyor.

Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık konuya ilişkin yaptığı açıklamada, “İstihdam ihtiyacına cevap veren program, hem kurumlar hem de kişiler için faydalı oldu. Belediyemiz hizmetlerindeki personel ihtiyacı, geçici süreli de olsa karşılanmış oldu. Programın hayata geçirilmesinde emeği olan herkese teşekkür ederim” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<