banner359

Hastanede el sanatları sergisi

Bursa’nın İnegöl ilçesinde hastanede el sanatları sergisi açıldı.Halk Eğitim Merkezi, 2016-2017 eğitim öğretim döneminin ilk sergisini açtı. Kursiyerlerin yaptığı el emeği ve göz nuru eserler Devlet Hastanesi’nin müze salonunda sergilendi....

06 Nisan 2017 Perşembe 12:13
Hastanede el sanatları sergisi

Bursa’nın İnegöl ilçesinde hastanede el sanatları sergisi açıldı.

Halk Eğitim Merkezi, 2016-2017 eğitim öğretim döneminin ilk sergisini açtı. Kursiyerlerin yaptığı el emeği ve göz nuru eserler Devlet Hastanesi’nin müze salonunda sergilendi. HEM Müdürü Burhanettin Özdemir, “Yıl boyunca yaklaşık bin 300 kurs, toplam 35 bin kursiyer hedefliyoruz. Şu anda 900 kursta 18 bin kursiyere ulaştık. Yıl sonunda bu rakamların 35 bini geçeceğini tahmin ediyoruz. HEM olarak yaklaşık 100 alanda kurslar yapıyoruz. Merkezlerin geleneksel olarak yapmış olduğu kursların başında el sanatları ve giyim kursları gelmektedir. Biz bunları devam ettiriyoruz. Merkez binamızın dışında yaklaşık 60 merkezde 80 öğretmen ile yine bu kurslarımızı gerçekleştiriyoruz” dedi.

Konuşmaların ardından kurdele kesilip sergi gezildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<