banner359

İnegöl mezbahasında kurban kolaylığı

Bursa’nın İnegöl ilçesinde faaliyet gösteren mezbaha, Kurban Bayramı’nda günde 500 büyükbaş hayvan kesim kapasitesi ile hizmet verecek.İnegöl Et Entegre Müdürü Ali Tekeş, Kurban Bayramı öncesinde tesislerin işleyişi ve verilen hizmetlerle...

11 Ağustos 2016 Perşembe 13:46
İnegöl mezbahasında kurban kolaylığı
Bursa’nın İnegöl ilçesinde faaliyet gösteren mezbaha, Kurban Bayramı’nda günde 500 büyükbaş hayvan kesim kapasitesi ile hizmet verecek.
İnegöl Et Entegre Müdürü Ali Tekeş, Kurban Bayramı öncesinde tesislerin işleyişi ve verilen hizmetlerle ilgili bilgilendirmelerde bulundu. Müdür Ali Tekeş, “İnegöl mezbahası Türkiye’de hijyen şartlarına en uygun mezbahalardan bir tanesi. Eskiden kurban bayramlarında fazla taleplere cevap veremiyorduk, en fazla 200 hayvan kesebiliyorduk. Yeni yaptığımız tesiste 1 günde 500 tane büyükbaş, bin tane küçükbaş kesme kapasitemiz var. Avrupa Birliği standartlarına uygun kesimler yapıyoruz. Bu kurban bayramında burada 1. gün 500 büyükbaş kesmeyi hedefliyoruz” dedi.
Müdür Ali Tekeş, geçen sene büyükbaş hayvanlar için 300 TL olan tarifeye bu sene de devam edeceklerini söyleyerek, "Zam söz konusu değil. 500 büyükbaş kapasiteli mezbahamızın soğuk hava depoları var. Orada bir gün dinlendirip, ertesi gün sıyırma işlemi yaparak sucuk, köfte, kıyma çekimi de yapabileceğiz. İsteyen vatandaşlar ayriyeten 300 TL fark ödeyerek bu hizmetten de faydalanabilirler. Vatandaşlarımızın etlerini bundan sonra kasap kasap gezdirmeleri gerekmeyecek. Kurban bayramı sıcak havalara denk geliyor, etin bozulması, bakteri üretmesi daha hızlı oluyor. Biz hemen 1 dakikada hayvanı kesip soğuk hava depolarına gönderiyoruz. Etimiz hiçbir bakteri üretmeden soğuk hava deposunda muhafaza edilecek. Bütün işlemler tek kalemde bitecek” ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<