Karacabey’de Kırsal Mahallelerde Çalışmalar Tam Gaz Devam Ediyor

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, Kıranlar Mahallesini ziyaret ederek, belediyenin gerçekleştirdiği alt yapı çalışmalarını denetledi.Karacabey Belediyesi ve Bursa Büyükşehir Belediyesi’nce ortaklaşa sürdürülen altyapı çalışmalarının...

02 Aralık 2015 Çarşamba 13:59
Karacabey’de Kırsal Mahallelerde Çalışmalar Tam Gaz Devam Ediyor
Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, Kıranlar Mahallesini ziyaret ederek, belediyenin gerçekleştirdiği alt yapı çalışmalarını denetledi.
Karacabey Belediyesi ve Bursa Büyükşehir Belediyesi’nce ortaklaşa sürdürülen altyapı çalışmalarının merkez-kırsal ayırt edilmeksizin 85 mahallede gerçekleştirildiğine vurgu yapan Ali Özkan, "Büyükşehir kanunu ile mahalle statüsüne kavuşan kırsal kesimdeki tüm mahallelerin belediye hizmetlerinden yararlandırılıyor. Artık mahalleler modern bir görünüme mutlaka kavuşturulacak" dedi.
Çalışmaları denetlemenin ardından köy kahvesinde Özkan’a teşekkürlerini sunan vatandaşlar belediyenin kendilerine gösterdiği yakın ilgiden duydukları memnuniyeti ifade etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<