banner359

Karacabey’de ’Temiz Çevre’ Seferberliği

Karacabey Belediyesi, temizlik alanında gerçekleştirdiği çalışmalarda hız kesmiyor.İlave araçlarla birlikte filosunu güçlendiren Temizlik İşleri Müdürlüğü 1 yıllık süre içerisinde merkez ve kırsal mahalleler olmak üzere bin 425 çöp...

19 Ekim 2015 Pazartesi 15:42
Karacabey’de ’Temiz Çevre’ Seferberliği
Karacabey Belediyesi, temizlik alanında gerçekleştirdiği çalışmalarda hız kesmiyor.
İlave araçlarla birlikte filosunu güçlendiren Temizlik İşleri Müdürlüğü 1 yıllık süre içerisinde merkez ve kırsal mahalleler olmak üzere bin 425 çöp konteynırının dağıtımını sağladı. Bu çalışma ile eskiyen konteynırlar kaldırılırken talep gelen özellikle kırsal mahallelerdeki ihtiyaçlarda giderilmiş oldu. Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, “Tüm mahallelerin belediye sorumluluğuna geçmesiyle birlikte temizlik hizmeti noktasında hem araç filomuz hem mevcut düzenimiz buna yetersiz kalıyordu. Önceliklerimiz arasında yer verdiğimiz temizlik alanında ki bu çalışmalar neticesinde çöp kamyonu ihtiyacını ortadan kaldırarak yeni araçları filomuza dahil ettik. Bunun yanında özellikle kırsal mahallelerimizde eksik çöp konteynırları ciddi bir sorundu. Bu bin 425 konteynır ile vatandaşlarımızın bu temizlik sorununu da 2015 itibariyle ortadan kaldırmış bulunmaktayız” dedi.
Karacabey Belediyesi her yıl olduğu gibi bu yılda ilçe okullarının tamamında çevre temizliği ve çevre düzenlemesi işlerini belediye ekiplerince sürdürüyor. Bu konuda ilçenin tüm okullarında aktif bir şekilde çalışan ekipler ayrıca bazı okulların tadilat ve bakım işlemlerinde de aktif rol oynuyor.
Öte yandan ilçe sokaklarında sürekli yer değiştiren çöp konteynırları ile ilgili muhtelif cadde ve sokaklarda kaldırımlara yapılacak ve cep ile yerleri sabitlenecek.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<