banner359

Kaymakam Çiftçi’ye veda

Yalova’nın Çinarcik İlçesine Tayini Çikan Bursa’nın Yenişehir Kaymakamı Abdullah Çiftçi’nin Onuruna Veda Yemeği Verildi.

16 Aralık 2016 Cuma 12:17
Kaymakam Çiftçi’ye veda
Yalova’nın Çınarcık ilçesine tayini çıkan Bursa’nın Yenişehir Kaymakamı Abdullah Çiftçi’nin onuruna veda yemeği verildi.
Veda yemeğine Kaymakam Abdullah Çiftçi, Belediye Başkanı Süleyman Çelik, Garnizon Komutanı Albay Hakan Cirit, Cumhuriyet Savcısı Cemal Kurt, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Burak Dural, AK Parti İlçe Başkanı Adnan Kamıl ve daire amirleri katıldı. Başkan Süleyman Çelik, Kaymakam Abdullah Çiftçi’ye teşekkür ederek, kendisine plaket ve ipek kozasından yapılmış bir tablo takdim etti.
Abdullah Çiftçi, “Kısa süre görev yaptığım bu güzel ilçede samimi dostlar edindim. Halkımıza ve birlikte görev yaptığım herkese teşekkür ediyorum. Tayinimizin başka bir yere çıksa da Yenişehir’den kopmamız mümkün değil, herkes hakkını helal etsin” diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<