banner359

Kestane Toplarken Düşen Şahıs 5 Saatlik Operasyonla Kurtarıldı

Bursa’da ormanlık alanda kestane toplarken düşüp yaralanan bir kişi, kurtarma ekiplerinin 5 saatlik operasyonu sonrasında kurtarıldı.Olay, merkez Osmangazi ilçesi Temenyeri Parkı üst tarafından meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Ertan Teremeci...

18 Ekim 2015 Pazar 19:44
Kestane Toplarken Düşen Şahıs 5 Saatlik Operasyonla Kurtarıldı
Bursa’da ormanlık alanda kestane toplarken düşüp yaralanan bir kişi, kurtarma ekiplerinin 5 saatlik operasyonu sonrasında kurtarıldı.
Olay, merkez Osmangazi ilçesi Temenyeri Parkı üst tarafından meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Ertan Teremeci (30), ağabeyi Erhan Teremeci (33) ve yeğeni Yiğit (10) ile ağaçlardan kestane toplamak ve yürüyüş yapmak amacıyla merkez Yıldırım ilçesi kestanelik mevkisine gitti. Patika yolda yaklaşık 6 kilometre yürüyen Teremeci ailesi, kestane toplamaya başladı. Bu sırada ağacı tırmanmaya çalışan Ertan Temereci, dengesini kaybederek düştü. Başını taşa çarpan Temereci’ye ilk müdahale yapıldı. Kurtarma ekipleri gelen ihbar üzerine harekete geçti. UMKE, AFAD ve 112 ekipleri yaklaşık 5 saatlik operasyonun ardından yaralı şahsı kurtardı. Yaralı şahıs Devlet Hastanesine kaldırıldı. Şahsın, durumunun iyi olduğu öğrenildi.
Polisin, olayla alakalı tahkikatı sürüyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<