banner359

Köylü gençlerden sahil temizliği

Bursa’nın İznik Belediye Başkanı Osman Sargın, Müşküle sakini gençlerle sahil temizliği yaptı.Müşküle Muhtarlığı ve gönüllü gençlerin sahil temizliği seferberliğine Belediye Başkanı Osman Sargın da destek verdi. Bilhassa hafta...

22 Ağustos 2016 Pazartesi 12:22
Köylü gençlerden sahil temizliği
Bursa’nın İznik Belediye Başkanı Osman Sargın, Müşküle sakini gençlerle sahil temizliği yaptı.
Müşküle Muhtarlığı ve gönüllü gençlerin sahil temizliği seferberliğine Belediye Başkanı Osman Sargın da destek verdi. Bilhassa hafta sonları vatandaşların piknik için akın ettiği yerlerden yığınla çöp toplandı. Mesire yerlerinden çıkan çöpler herkesi şaşırttı.
Başkan Osman Sargın, çevreci gençleri tebrik ederek, “Gençlerin bu örnek davranışı inşallah bazı olumlu gelişmelerin başlamasına vesile olur. Böylesine güzel mekânların çöpten geçilmemesi ayıp. Piknik yapan vatandaşlarımızdan çöplerini etrafa atmamalarını rica ediyorum. İznik’in vitrini olma sahil şeridini temiz tutalım. Herkesin belki de uykuda olduğu bir vakitte bu fedakârlığı gösteren Müşküle muhtarımıza ve gençlere çok teşekkür ediyorum” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<