banner359

Mermer Organize için kamulaştırmalar başlıyor

Mustafakemalpaşa ilçesindeki Mermerciler İhtisas Organize Sanayi Bölgesi için kamulaştırma çalışmaları başladı.Mermerciler İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis heyeti bir araya geldi. Gerçekleştirilen toplantıda, Mermerciler İhtisas...

06 Ocak 2017 Cuma 16:18
Mermer Organize için kamulaştırmalar başlıyor

Mustafakemalpaşa ilçesindeki Mermerciler İhtisas Organize Sanayi Bölgesi için kamulaştırma çalışmaları başladı.

Mermerciler İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis heyeti bir araya geldi. Gerçekleştirilen toplantıda, Mermerciler İhtisas Organize Sanayi Bölgesi kamulaştırmalarında karar aşamasına gelindiği ve kısa bir zaman sonra kamulaştırmaların tamamlanacağı ifade edildi.

Aynı zamanda, gelir ve gider durumu, alacak durumu, Mermerciler İhtisas Organize Sanayi Bölgesi üyelerinin üyelik hizmet aidatları, yeni üye kaydı ve yeni personel istihdamı konularının yanı sıra, 2017 yılı bütçesi görüşülerek karara bağlandı. Diğer yandan, Mermerciler İhtisas Organize Sanayi Bölgesi ile Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı arasında 2017 yılında yapılacak işlemler konusunda yol haritası belirlenerek yapılması gerekenlerin kararlaştırıldığı açıklandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<