banner359

Minik Basketbolculardan Büyük Başarı

Orhangazi Belediyespor, Baketbolda Şampiyonluk Hedefliyor

18 Ekim 2015 Pazar 15:40
Minik Basketbolculardan Büyük Başarı
Orhangazi Belediyespor Minik Basketbol takımı Bursa’da 1-18 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilen ve turnuvada şampiyon oldu.
Orhangazi Belediyespor Minik Basketbol takımından büyük başarıya imza attı. Bu sezon ilçeyi yerel basketbol liginde temsil edecek olan Orhangazi Belediyespor Minik Basketbol takımı, Bursa’da düzenlenen Eker Basketbol Turnuvasına katıldı. 1-18 Ekim tarihleri arasında Bursa Atatürk Spor Salonu’nda oynanan ve 32 takımın katıldığı turnuva, 8’erli 4 grup halinde oynandı. Orhangazi Belediyespor 2. grupta mücadele ettiği turnuvada son maçında Bursa Tunçsiper Okullarını 46-22 mağlup ederek grup şampiyonu oldu. Grubunu ilk sırada bitiren Orhangazi Belediyespor Minik Basketbol takımı 26 Kasım tarihinde Bursa’da düzenlenecek olan şampiyonada ilk 3’ü hedefliyor. Bu turnuvada ilk 3’e girmesi halinde basketbolcular, Türkiye Şampiyonasında mücadele etme hakkı elde edecek.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<