banner359

Mudanyalı Öğrencilerden Ağrı’ya Yardım

Mudanya Sami Evkuran Anadolu Lisesi Öğretmen Ve Öğrencileri, Ağrı’nın Akşemseddin İlkokulu Öğrencilerine Giysi Ve Kitap Yardımında Bulundu.

06 Ocak 2016 Çarşamba 13:52
Mudanyalı Öğrencilerden Ağrı’ya Yardım
Bursa’nın Mudanya ilçesinde, Sami Evkuran Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencileri, Ağrı’nın Akşemseddin İlkokulu öğrencilerine giysi ve kitap yardımında bulundu.
Önceki yıllarda Sami Evkuran Anadolu Lisesi öğrencisi iken şimdi Ağrı Akşemseddin İlkokulu’na İngilizce öğretmeni olan bir eğitimcinin yardım talebini dikkate alan okul idaresi yardım kampanyası başlattı. Kampanya dahilinde toplanan 40 yardım kolisi minik öğrencilere ulaştırılmak üzere gönderildi.
Okul idarecileri, “Sosyal yardımlaşmanın farklı bir yönüne örnek teşkil eden bu kampanya ile dayanışma ruhu bir kez daha ortaya çıkmış oldu. Öğrencilerimiz, okulumuzun mezunu olan bir öğretmenin talebi üzerine seferber oldu” dedi

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<