banner359

Mudanyalılar son nöbette alanlara akın etti

Mudanyalı vatandaşlar, demokrasi nöbetinin son gününde ellerindeki Türk bayraklarıyla İskele Meydanı’na akın etti.İskele Meydanı’nda gerçekleşen son demokrasi nöbetine, önceki dönem Milletvekili İsmet Su, Mudanya Kaymakamı Orhan Çiftçi,...

11 Ağustos 2016 Perşembe 11:57
Mudanyalılar son nöbette alanlara akın etti
Mudanyalı vatandaşlar, demokrasi nöbetinin son gününde ellerindeki Türk bayraklarıyla İskele Meydanı’na akın etti.
İskele Meydanı’nda gerçekleşen son demokrasi nöbetine, önceki dönem Milletvekili İsmet Su, Mudanya Kaymakamı Orhan Çiftçi, AK Parti Mudanya İlçe Başkanı Dr. Ahmet Murat Ünal, siyasi parti temsilcileri, kamu ve sivil toplum kuruluşları ile birlikte çok sayıda Mudanyalı vatandaş katıldı. Alanları dolduranlara teşekkür eden Ünal, vatandaşlardan cumhurbaşkanının yeni bir emrine kadar evlerinde hazır bekleyeceklerinin sözünü aldı.
Önceki dönem Bursa AK Parti Milletvekili İsmet Su ise her erkeğin bir askerlik anısı olduğunu ve bunun torunlara anlatıldığını ifade ederek, 15 Temmuz günü yaşananların da herkesin bir hikâyesi olarak asırlar boyu anlatılacağını söyledi.
Alanda yetim ve öksüz çocukların seslendirdiği birbirinden güzel ilahiler vatandaşlara duygusal anlar yaşattı. İlahiler sonrası yapılan duaya demokrasi nöbetçileri hep bir ağızdan ’amin’ dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<