banner359

Nilüfer Belediyesi personeline indirim fırsatı

Nilüfer Belediyesi ile Nadiye Mesutoğlu Estetik ve Güzellik Merkezi arasında yapılan indirim protokolüne göre, belediye personeline bir yıl boyunca yüzde 20 indirim uygulanacak.Nilüfer Belediyesi ile Nadiye Mesutoğlu Estetik ve Güzellik Merkezi...

31 Mart 2017 Cuma 12:35
Nilüfer Belediyesi personeline indirim fırsatı

Nilüfer Belediyesi ile Nadiye Mesutoğlu Estetik ve Güzellik Merkezi arasında yapılan indirim protokolüne göre, belediye personeline bir yıl boyunca yüzde 20 indirim uygulanacak.

Nilüfer Belediyesi ile Nadiye Mesutoğlu Estetik ve Güzellik Merkezi arasında indirim protokolü imzalandı. Protokole, Nilüfer Belediye Başkan Yardımcısı Yalçın Işıkyıldız ile Nadiye Mesutoğlu imza koydu. Protokol çerçevesinde Nilüfer Belediyesi çalışanları ve birinci derece yakınları, Karaman Mahallesi’nde faaliyet gösteren Nadiye Mesutoğlu Estetik ve Güzellik Merkezi hizmetlerinden yüzde 20 indirimli faydalanabilecek.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<