banner359

Nilüfer’de kar mücadele alarmı

Nilüfer Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü karla mücadele ekipleri, kar yağışının başlamasıyla birlikte seferber oldu.Karla mücadele için oluşturulan ekipler, iki vardiya halinde 24 saat ilçe genelinde görev başında. 100’ü aşkın...

27 Ocak 2017 Cuma 15:32
Nilüfer’de kar mücadele alarmı

Nilüfer Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü karla mücadele ekipleri, kar yağışının başlamasıyla birlikte seferber oldu.

Karla mücadele için oluşturulan ekipler, iki vardiya halinde 24 saat ilçe genelinde görev başında. 100’ü aşkın personelin görev aldığı ekipler, kar yağışının etkili olduğu bölgelerde tuzlama çalışması yapıyor. Greyder ve küreme araçları da teyakkuzda bekliyor. Kar yağışının yoğun olduğu bölgelerle ana arterlerde tuzlama yapan ekipler, kırsal ve yüksek bölgelerde de kontrollerini sürdürüyor. Nilüfer Belediyesi karla mücadele ekipleri yolların açık kalması ve ulaşımın aksamaması için çalışmalarını aralıksız sürdürecek.

Mevkiciler de kentin çeşitli noktalarında yaya ulaşımını kolaylaştırmak için çalışmalarına devam ediyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<