banner359

Orhanelililerden Şehitlik Ziyareti

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin Katkılarıyla Düzenlenen Çanakkale Gezisine Orhaneli Ve Köylerinden 400 Kişilik Kafile Katıldı.

20 Nisan 2016 Çarşamba 17:33
Orhanelililerden Şehitlik Ziyareti
Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin katkılarıyla düzenlenen Çanakkale gezisine Orhaneli ve köylerinden 400 kişilik kafile katıldı.
Orhaneli Belediye Başkanı İrfan Tatlıoğlu’nun yolcu ettiği kafile dualarla yola çıktı. Çanakkale’de savaş meydanları ve şehitlikleri gezen Orhaneli kafilesi, duygulu anlar yaşadı. Kültür gezilerinde önem verdiklerini belirten Tatlıoğlu, Çanakkale’de Bursa genelinde en çok şehit veren yerin Orhaneli olduğunu söyledi. Verdikleri destek için Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’ye teşekkür eden Tatlıoğlu, her konuda Büyükşehir’in desteğini arkalarına aldıklarını kaydetti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<