banner359

Orhangazi Belediye Meclisi Toplandı

Orhangazi Belediye Meclisi’nin Kasım Ayı Toplantısı Yapıldı.

05 Kasım 2015 Perşembe 17:46
Orhangazi Belediye Meclisi Toplandı
Orhangazi Belediye Meclisi’nin kasım ayı toplantısı yapıldı.
2016 Mali mılı gelir bütçesi tarifelerinin belirlenmesi konusu oy birliği ile Plan ve Bütçe Komisyonu’na havale edildi. Yeniköy Mahallesi Tokat Yolu Sokak’ta bulunan parka Şehit Kadir Yeşil Parkı adının verilmesi ve Arapzade Mahallesi’nde Cumhuriyet Caddesi ile Hacı Muhittin 3 Nolu Sokak arasındaki isimsiz sokağa isim verilmesi İmar Komisyonu’na havale edildi.
Meclis, Hükümet Konağı karşısındaki kapalı pazar yerinin önündeki ticaret alanının imar plan değişikliği yapılarak dini tesis alanına çevrilmesini de görüştü. Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, pazar yeri, çevrede bulunan kamu hizmet binaları ve çevrede ikamet eden vatandaşlar için söz konusu alana Diyanet’in kabul etmesi halinde cami yapılmasının planlandığını aktardı. Konu incelenmek üzere İmar Komisyonu’na havale edildi.
Örnekköy ve Topselvi mahallelerinin uzun süredir talebi olan cami ihtiyacı da ek teklif olarak meclis gündemine geldi. Topselvi Mahallesi sınırlarında kalan 8 bin metrekarelik park alanının yaklaşık 2 bin metrekarelik kısmının dini tesis alanı olarak düzenlenmesi maksadıyla imar plan değişikliği yapılması İmar Komisyonu’na havale edildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<