banner359

Roman Çocukların Yüzü Toplum Destekli Polislerle Gülüyor

Bursa’da toplum destekli polislerin önderlik ettiği sosyal sorumluluk projesi çerçevesinde Roman öğrenciler tarih ve kültür gezisine çıkarıldı.Mustafakemalpaşa Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik (TDP) Büro Amirliğinin gerçekleştirdiği,...

11 Kasım 2015 Çarşamba 15:56
Roman Çocukların Yüzü Toplum Destekli Polislerle Gülüyor
Bursa’da toplum destekli polislerin önderlik ettiği sosyal sorumluluk projesi çerçevesinde Roman öğrenciler tarih ve kültür gezisine çıkarıldı.
Mustafakemalpaşa Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik (TDP) Büro Amirliğinin gerçekleştirdiği, “Tut elimden” isimli sosyal koruma ve destek projesine, M. Kemalpaşa Belediyesi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Toplum Sağlığı Merkezi de destek verdi. İlçedeki Roman çocuklarının eğitim gördüğü Güner Şenpamukçu Okulu öğrencileri, Bursa’nın tarihi ve kültürel yerlerini gezdi.
10 ila 12 yaş grubundan seçilen öğrenci grupları, otobüslerle önce Yıldırım Belediyesi Kaplıkaya Cazibe Merkezi’ne götürüldü. Burada minyatür ve dev akvaryumu gezen öğrenciler, tesis yetkililerinden bilgiler aldı. Daha sonra sırasıyla Yeşil Türbe, Yeşil Cami, Türk İslam Eserleri Müzesi ve Ulucami’yi gezen minikler, şehrin tarihini öğrendi.
Balibey Burfaş tesislerinde İskender kebabı yiyen minik öğrenciler, son olarak Gölyazı köyündeki Ağlayan çınarı da ziyaret etme imkanı buldu. Yapılan kültür gezisinden oldukça memnun kaldıklarını dile getiren Roman öğrencilerin mutluluğu gözlerinden okundu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<