banner359

Rotaryanlar Halkla Birlikte Trafik Çalıştayı Düzenledi

Rotary 2440. Bölge Federasyonu Demirtaş Rotary Kulübünün ev sahipliğinde, güvenli trafik konusunda toplumsal duyarlılığı artırmak amacıyla Bursa’da Trafik Çalıştayı düzenledi.Rotary 2440. Bölge Federasyonu, Demirtaş Rotary Kulübü’nün...

06 Aralık 2015 Pazar 15:02
Rotaryanlar Halkla Birlikte Trafik Çalıştayı Düzenledi
Rotary 2440. Bölge Federasyonu Demirtaş Rotary Kulübünün ev sahipliğinde, güvenli trafik konusunda toplumsal duyarlılığı artırmak amacıyla Bursa’da Trafik Çalıştayı düzenledi.
Rotary 2440. Bölge Federasyonu, Demirtaş Rotary Kulübü’nün ev sahipliğinde Bursa’da “Trafik Çalıştayı” düzenledi. Hüma Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde gerçekleştirilen çalıştayda, trafikteki temel sorunlar, tartışmaya açıldı. Trafik gönülleri çalıştaya katılanlara trafikte yaşanan sorunlar, alınması gereken önlemler konusunda sınıflarda gruplar halinde eğitim verdi. Çalıştayda ele alınan konulardan dördü Mart ayında İzmir’de düzenlenecek Trafik Şurasına taşınacak. Saat 10’da başlyan çalıştay 15.30’da sona erdi. Rotaryanlarin halkla birlikte bir araya gelerek çalıştay düzenlediğini belirten Federasyon dönem Başkanı Dr. Reha Akın, “Profesyoneller, hanımlar, öğrenciler ve şöförlerle çalıştayda fikirlerimizi paylaşıyoruz. Trafikte nelerin daha doğru yapılması gerektiğine ve doğruların daha çok yalnışların daha az olduğu ortama dikkat çekiyoruz” dedi.
Çalıştaya çoğulcu bir katılımın olduğunu söyleyen Demirtaş Rotary Kulübü üyesi Burak Bozkaya, “Bu çalıştay bir güne ait olmayacak. Bundan sonraki çalışmalarla bunu süsleyeceğiz. Türkiye’de dört ayrı yerde yapılacak olan şuralarda toplanacağız. Son on yılda 45 bin vatandaşımızı trafik kazalrında kaybettik. Aynı zamanda 2,5 milyon vatandaşımız yaralandı. Yaralanan insanlarla birlikte 8 milyon hane halkının bir etkileşimi var. Biz bu etkileşimi azaltacağız. Duyarlılık ve farkındalığı arttırarak kazaların önüne geçeceğiz” diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<