banner359

Sargın, liseli gençleri ağırladı

AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Faruk Demircan ve liseli gençler, İznik Belediye Başkanı Osman Sargın’ı ziyaret ederek, gençlerin meseleleri üzerine fikir alış verişinde bulundu.Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Belediye Başkanı...

05 Eylül 2016 Pazartesi 17:02
Sargın, liseli gençleri ağırladı
AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Faruk Demircan ve liseli gençler, İznik Belediye Başkanı Osman Sargın’ı ziyaret ederek, gençlerin meseleleri üzerine fikir alış verişinde bulundu.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Belediye Başkanı Osman Sargın, gençlerin hedefleri ve İznik’e gelecekteki katkıları üzerinde durdu. Osman Sargın, "Gençlik bizim vazgeçilmezimizdir. Bu mihenk taşları ne kadar donanımlı ve iyi yetişirse ülkemizin geleceği o kadar başarıya koşar. Eğitim ve öğretim alanında olduğu gibi sosyal ve kültürel alanda da kendimizi geliştirmeliyiz. Gençlik olarak kendimize bir hedef koymalıyız. O hedefe ulaşmak için çalışmalı ve çıkacak engellerle yılmadan mücadele etmeliyiz" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<