banner359

Üşüten Sergi

Bursa’da, ressam Merih Ercan, fırçasıyla karlı zirveleri tuvale yansattığı tablolarını görücüye çıkardı.Ressam Merih Ercan’ın yağlı boya eserlerinden oluşan sergi, Devlet Güzel Sanatlar Galerisi’nde görücüye çıktı. Tamamı...

02 Aralık 2015 Çarşamba 09:36
Üşüten Sergi
Bursa’da, ressam Merih Ercan, fırçasıyla karlı zirveleri tuvale yansattığı tablolarını görücüye çıkardı.
Ressam Merih Ercan’ın yağlı boya eserlerinden oluşan sergi, Devlet Güzel Sanatlar Galerisi’nde görücüye çıktı. Tamamı özgün yağlı boya tablolardan oluşan sergide ağırlıklı olarak Uludağ, Alpler ve Toroslar gibi karlı zirveleri konu alan bir dizi eser yer alıyor. Ayrıca deniz ve dalga konulu yağlı boya tablolar sanatseverlerin beğenisine sunuldu. Serginin açılışına sanatseverler ilgi gösterdi. Sergide yoğun olarak kar ve dağ temalarını işlediğini belirten Ercan, "Bu sergiyi ziyaret edenler biraz üşüyecek" diye konuştu.
43 tablodan oluşan sergi 1-11 Aralık tarihleri arasında ziyarete açık olacak.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<