banner359

Yalova’da Kaçak Avlananlara Geçit Yok

Yalova'da Kaçak Avcılara Geçit Yok

03 Aralık 2015 Perşembe 13:12
Yalova’da Kaçak Avlananlara Geçit Yok
Orman ve Su İşleri Bakanlığı Doğa Koruma ve Milli Parklar 2. Bölge Müdürlüğü ve Yalova Şube Müdürlüğü, av koruma ve kontrol çalışmalarını hız kesmeden devam ettiriyor.
Yalova’da 2015 yılı içerisinde kaçak avcılık yapan 34 kişiye toplam 18 bin 890 lira para cezası uygulandı. Ayrıca yapılan denetimlerde avda kullanılması yasak olan sahte bıldırcın sesi çıkaran 2 adet teyp ve 4915 Sayılı Kara Avcılığı Kanununda haznesi iki fişek alacak şekilde sınırlandırılmamış otomatik, yarı otomatik, pompalı ve benzeri yivsiz av tüfekleri ile havalı tüfek ve tabancaların avda kullanılamayacağı belirtilmesine rağmen bu şekilde tüfek kullanan 1 kişinin tüfeğine el konularak, mülkiyeti kamuya geçirildi. Bölge müdürlüğü, avcılık yapmak isteyen vatandaşları avcılık belgesi almaları konusunda uyararak vatandaşları bu konuda duyarlı olmaya ve kaçak avcılıkla mücadeleye davet etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<