banner359

Yenişehir Belediyesi’nden Her Mahalleye Bir Park

Bursa’nın Yenişehir Belediyesi, her mahalleye park yapmak için kolları sıvadı.İlk etapta Yenişehir’in en büyük mahallelerinden birisi olan Yenigün’e park yapılıyor. Belediye Başkanı Süleyman Çelik, “Yenigün Mahallesi gelişime açık...

05 Kasım 2015 Perşembe 16:41
Yenişehir Belediyesi’nden Her Mahalleye Bir Park
Bursa’nın Yenişehir Belediyesi, her mahalleye park yapmak için kolları sıvadı.
İlk etapta Yenişehir’in en büyük mahallelerinden birisi olan Yenigün’e park yapılıyor. Belediye Başkanı Süleyman Çelik, “Yenigün Mahallesi gelişime açık olan bir bölge. İmar çalışmaları çerçevesinde belediyemize yeşil alan olarak kalan bu yere son derece modern bir park yapmak için çalışmalarımız. Burası mezbelelikti.4 dönüme yakın bir yer. İnsanımızın rahatlıkla gezinebileceği, evlatlarını, torunlarını gezdirebileceği bir park olacak. Oturma alanları, oyun grupları ve spor aletleri olacak. Sırayla diğer mahallelere de parklar yapacağız” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<