banner359

Yerli Otomobil Yenişehir’de Üretilsin

Yenişehir Emlakçılar Derneği, Yerli Otomobilin İlçede Üretilmesini İstiyor.

24 Ekim 2015 Cumartesi 14:05
Yerli Otomobil Yenişehir’de Üretilsin
Yenişehir Emlakçılar Derneği, yerli otomobilin ilçede üretilmesini istiyor.
Konuyla ilgili olarak açıklama yapan Yenişehir Emlakçılar Derneği Başkanı Özcan Kobak, "Öncelikle ülkemizin prestij projesi olan yerli otomobil üretme projesini canı gönülden destekliyoruz. Bu projenin ülkemize kazandırılması için emek harcayan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a, Başbakanımız Ahmet Davutoğlu’na, Bilim ve Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Fikri Işık olmak üzere tüm kurum ve kuruluşlara teşekkür ediyoruz" diye konuştu.
Kobak, "İnşallah milli otomobilimizi en yakın zamanda yollarımızda görmek nasip olur. Gururla kullanacağımız bir yerli otomobile kavuşmak bizleri ziyadesi ile memnun edecektir. Son günlerde yerli otomobilin üretim yeri tartışmaları haklı ve tatlı bir rekabete yol açmıştır.Bir çok il ve ilçe bu fabrikanın kendi bölgelerinde kurulması için gerek basın, gerekse sosyal medya vasıtası ile ilgililere bu isteklerini duyurmak için adeta yarışa girmişlerdir.Sadece bu bile yerli otomobil projesinin ne denli önemli bir yatırım olacağını ortaya koymaya yeterlidir" diye konuştu.
Yerli otomobil üretimi için en uygun bölgenin Yenişehir olduğunu belirten Başkan Özcan Kobak, "Çünkü ilçemiz bu yatırım için ülkemizde en avantajlı ve uygun bölgedir. Otomotiv test merkezi buraya yapılacak. Bölgenin en büyük pistine sahip ve kargo taşımacılığa uygun havaalanı burada. Bu proje için en uygun yer Yenişehir’dir. Bizler bölge halkı olarak yeni bir şehir için yerli otomobilin Yenişehir’de yapılması için devlet büyüklerimizin belirttiğimiz kriterleri dikkate alması istiyoruz" şeklinde konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<