banner359

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, 156 Dairelik Rezidans Temelini Attı

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, 156 dairelik Al-Yousifi Rezidans temelini attı.Yıldırım İlçesi Yunus Emre Mahallesinde inşa edilen 12 bin 800 metrekare alana 156 daire ve 3 bin metrekare alana ticarethane yapılması planlanan...

24 Ekim 2015 Cumartesi 17:19
Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, 156 Dairelik Rezidans Temelini Attı
Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, 156 dairelik Al-Yousifi Rezidans temelini attı.
Yıldırım İlçesi Yunus Emre Mahallesinde inşa edilen 12 bin 800 metrekare alana 156 daire ve 3 bin metrekare alana ticarethane yapılması planlanan Al-Yousifi Rezidans projesinin temelini Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali tarafından atıldı. Edebali, kalkınmanın en temel sektörlerinden bir tanesi inşaat sektörü olduğunu söyledi. Başkan Edebali, "Söz Konusu Yıldırım olunca inşaat sektörü bizim için daha önemli. Çünkü Yıldırım ilçemizin fiziki dönüşümü inşaat sektörünün aracılığı ile olacak. Onun için bizde bulunduğumuz her ortamda hem kamu kurumlarımızın, hem Çevre Şehircilik Bakanlığımızın kaynaklarını Yıldırım ilçemize aktarmaya çalışıyoruz" diye konuştu.
Yıldırım Belediyesi olarak fiziki alanlar oluşturmaya çalıştıklarını ifade eden Edebali, "Kent meydanları, kültür merkezleri, büyük spor kompleksleri ve bölgesel tematik parklar yapacağız ki sektörü hem hareketlendirsin hem dönüşümü daha kolaylaştırsın. Ama kentsel dönüşümü ağırlıklı yapacak olan sektör özel sektördür. İnşaat sektörü içinde 3 bin 600 iş kalemi bulunduran sektör bunun içinde taşımacısı, seramikçisi, parkecisi, elektrikçisi ve daha birçok sektör istifade edecektir. Yıldırım ilçesi olarak inşaat sektörüne herkesten daha fazla ihtiyacımız var. Marmara bölgemiz 1. Derece deprem bölgesi olması dolayısı ile biz inşaat sektörünü her anlamda destekliyoruz. Bu projemizin de Yıldırım’a hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum. Ayrıca yabancı sermaye iştirakiyle yapılan bu proje ile buradan konut alacak dış ülke vatandaşlarının Türkiye’ye sermaye getirecek olmaları büyük bir başarıdır" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<