banner359

Yıldırım Çiçek Açtı

Yıldırım Belediyesi İlçenin Çehresini Değiştiriyor.

03 Kasım 2015 Salı 13:12
Yıldırım Çiçek Açtı
Yıldırım Belediyesi ilçenin çehresini değiştiriyor.
Çevre düzenlemesi, peyzaj ve yeşil alan çalışmalarıyla Yıldırım’a estetik bir kimlik kazandıran Yıldırım Belediyesi, kışlık çiçeklendirme çalışmalarını da tamamladı. Yıldırım Belediyesi Park ve Bahçeler Genel Müdürlüğü’ne bağlı ekipler tarafından yürütülen ve ilçedeki parklar ve yeşil alanlar olmak üzere kavşak ve refüjler, sosyal tesisler ile Yıldırım’ın genelinde gerçekleştirilen mevsimlik çiçeklendirme çalışması için kış mevsiminin zor şartlarına dayanabilen menekşe ve lale tercih edildi.
Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, “Kış mevsimi için 100 bin hercai menekşe ve 10 binden fazla lale diktik. Yıldırım için hazırladığımız dönüşüm alanlarının büyük bölümü yine yeşil alanlardan oluşuyor. Kışlık çiçeklendirme çalışmalarını tamamlayan ekiplerimiz Yıldırım’ı rengarenk bir kışa hazırladı” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<