Yıldırım’dan Bayırbucak Türkmenlerine Yardım Eli

Yıldırım Belediyesi, Suriye’de zor şartlar altında hayat mücadelelerini sürdüren Bayırbucak Türkmenleri’ne TIR dolusu gıda yardımı gönderdi.Sosyal belediyecilikte örnek çalışmalara devam eden Yıldırım Belediyesi’nin şefkat eli...

08 Aralık 2015 Salı 14:36
Yıldırım’dan Bayırbucak Türkmenlerine Yardım Eli
Yıldırım Belediyesi, Suriye’de zor şartlar altında hayat mücadelelerini sürdüren Bayırbucak Türkmenleri’ne TIR dolusu gıda yardımı gönderdi.
Sosyal belediyecilikte örnek çalışmalara devam eden Yıldırım Belediyesi’nin şefkat eli Suriye’deki Bayırbucak Türkmenleri’ne uzandı. Belediye tarafından başlatılan yardım kampanyası sonucu bir TIR dolusu gıda malzemesi dualarla yola çıktı. Eğitim Caddesinden uğurlanan TIR’lar için düzenlenen törende konuşan Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, "Elimizden geldiği kadar maddi manevi yardımda bulunacağız. Bu gün biz de bir tırımızı gönderiyoruz. Bayırbucak Türkmen kardeşlerimize orada bu gıda yardımlarını teslim edeceğiz. Belki semboliktir ama o mazlumlar bizim de yüreğimizdedir. Biz de onlarla aynı duyguları paylaşıyoruz. Yardım kampanyalarımıza devam edeceğiz. Nerede bir mazlum varsa, gerekirse bir lokma ekmeğimizi de paylaşarak onlara yardımcı olmayı biz mutluluk kabul ediyoruz. Büyük bir dava şuuruyla bunu düşünüyoruz” diye konuştu.
Törenin ardından hareket eden TIR’lar Suriye’ye doğru yola çıktı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<