banner359

Ağaç Altında ölüme Yattı

Çanakkale’de, sıcaktan korunmak için bir AVM’nin bahçesinde ağacın gölgesine sığınan yaşlı adam, burada yaşamını yitirdi. Huzurevinden ayrıldığı, 3 aydır tedavi gördüğü öğrenilen yaşlı adamı kurtarmak için sağlık ekipleri...

06 Ağustos 2014 Çarşamba 20:07
Ağaç Altında ölüme Yattı
Çanakkale’de, sıcaktan korunmak için bir AVM’nin bahçesinde ağacın gölgesine sığınan yaşlı adam, burada yaşamını yitirdi. Huzurevinden ayrıldığı, 3 aydır tedavi gördüğü öğrenilen yaşlı adamı kurtarmak için sağlık ekipleri 45 dakika boyunca kalp masajı yaptı.
Çanakkale’de, İsmetpaşa Mahallesi’ndeki bir alışveriş merkezinin bahçesinde, ağaç altında yatan yaşlı bir adamın hareket etmediğini gören vatandaşlar, durumu polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen ekipler, yaşlı adam için 112 ekiplerinden yardım istedi. 112 görevlileri, yattığı yerde yaşamını yitirdiği belirlenen 62 yaşındaki Mustafa Türkyılmaz’ı yeniden yaşama döndürmek için uzun süre çaba sarf etti. Yaklaşık 45 dakika boyunca kalp masajı yapılan ve oksijen verilen Türkyılmaz, yoğun çabalara rağmen kurtarılamadı.
Çanakkale’de yalnız yaşadığı ve yaklaşık 1 yıl önce huzurevinden ayrıldığı öğrenilen Türkyılmaz’ın, Çanakkale Devlet Hastanesi göğüs servisinde 3 aydır tedavi gördüğü, en son dün hastanenin dahiliye servisine gittiği belirtildi. Görgü tanıkları, bir elinde bastonu diğer elinde ilaçlarıyla sabah saat 08.00 sıralarında alışveriş merkezine gelerek otopark bölümündeki bir ağacın altında dinlenmek isteyen vatandaşın burada yattığını ve bir daha kalkamadığını söyledi. Saat 17.30’a kadar bu şekilde yatan Türkyılmaz’ın hareket etmediğini gören vatandaşlar, yaşlı adamın öldüğünü anlayarak polise haber verdi.
AVM bahçesindeki ölüm kalım mücadelesini, çevrede toplanan vatandaşlar da endişeli gözlerle izledi. Sağlık ekiplerinin, 45 dakikalık müdahalesine rağmen yaşama dönmeyen Türkyılmaz’ın, müdahale esnasında bile elinden bırakmadığı bastonu alınarak cenazesinin üzerine konuldu. Savcı ve adli tabibin incelemesinin ardından yaşlı adamın cenazesi, belediye cenaze aracıyla alınarak devlet hastanesi morguna götürüldü. Türkyılmaz’ın doğal yoldan öldüğü belirlendi.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<