banner359

Annesi İle Birlikte Öldürülen Genç Kızın Yakınları Göz Yaşlarına Boğuldu

Bursa’da, annesi ile birlikte pompalı tüfekle ateş edilerek öldürülen kızın cenazesi yakınlarına teslim edildi.Edinilen bilgiye göre, anne ve kızın öldürülmesiyle ilgili soruşturmayı sürdüren jandarma ekipleri, kimlikleri belirlemişti....

02 Aralık 2015 Çarşamba 10:58
Annesi İle Birlikte Öldürülen Genç Kızın Yakınları Göz Yaşlarına Boğuldu
Bursa’da, annesi ile birlikte pompalı tüfekle ateş edilerek öldürülen kızın cenazesi yakınlarına teslim edildi.
Edinilen bilgiye göre, anne ve kızın öldürülmesiyle ilgili soruşturmayı sürdüren jandarma ekipleri, kimlikleri belirlemişti. Mükerrem Alemdağ, çocukları Uğur ve Umut tarafından teşhis edildi. Öldürülen annenin cenazesi dün çocukları ve boşandığı eşi Ali Demirkıran tarafından alınıp Hamitler Mezarlığı’nda toprağa verildi. Fadime Aytekin Demirkıran’ın cenazesi ise, bugün Bursa Adli Tıp Kurumu’ndan alındı. Cenaze gasil için Mezarlıklar Şube Müdürlüğü’ne götürülürken, Demirkıran’ın yakınlarının gözyaşlarına tutamadığı görüldü. Genç kızın cenazesi merkez Osmangazi ilçesine bağlı Seçköy’de öğleyin kılınacak cenaze namazını müteakip köy mezarlığına defnedilecek.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<