banner359

Ant Sekban Ailesine Kavuştu

Çekmeköy’de okuldan çıkıp minibüsle eve dönerken evinin yakınlarında kaybolan 16 yaşındaki Ant Sekban bulundu. Ant Sekban’ın kendisini kaçıranlar tarafından jandarmanın yaptığı operasyondan korkarak serbest bırakıldığı iddia edildi.Minibüsle...

30 Aralık 2014 Salı 08:47
Ant Sekban Ailesine Kavuştu
Çekmeköy’de okuldan çıkıp minibüsle eve dönerken evinin yakınlarında kaybolan 16 yaşındaki Ant Sekban bulundu. Ant Sekban’ın kendisini kaçıranlar tarafından jandarmanın yaptığı operasyondan korkarak serbest bırakıldığı iddia edildi.
Minibüsle eve dönerken kaybolan 16 yaşındaki Ant Sekban Kurtköy’de bulundu. İddiaya göre, Ant kendisine adres sorma bahanesiyle otomobille yaklaşan 2-3 kişi tarafından kaçırıldı. Şüphelerin ilçe jandarma ekipleri tarafından düzenlenen operasyonlardan haberdar oldukları ve yakalanmamak için Ant’ı serbest bıraktığı iddia edildi.
Serbest bırakıldıktan sonra telefonla ailesini aradığı öğrenilen Ant, daha sonra jandarma ekiplerince bulunduğu yerden alınarak Çekmeköy Reşadiye Mahallesi Çiftpınar Sokak’ta bulunan evine getirildi. Ailesine teslim edilen Ant’ı, evin önünde yakınları ve ailesi sevinçle karşıladı. Daha sonra açıklama yapan Ant, "Bende mutluyum. Geldik eve karşılaştık, sarıldık, çokta güzel oldu. Bütün aile, arkadaşlar toplandık." diye konuştu. Gazetecinin "neler hissettin" sorusuna ise " iyi baktılar bana sonra geldim mutluyum" diyerek esprili bir şekilde cevap verdi. Sözlerine devam eden Ant, "Sonuçta üzüldüm, evde değildim. Annemi özledim, babamı özledim, arkadaşlarımı özledim." dedi. Gazetecilere ise sabah saatlerinde detaylı bir şekilde açıklama yapılacağı öğrenildi.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<