Asker soba kurbanı oldu

İstanbul Bağcılar’da askerden izne gelen iki genç, sobadan sızan gazdan zehirlendi. Kuzen oldukları öğrenilen askerlerden biri hayatını kaybederken, durumu ağır olan diğer genç hastanede tedavi altına alındı.Olay, Bağcılar İnönü Mahallesi’nde...

24 Şubat 2015 Salı 12:43
Asker soba kurbanı oldu
İstanbul Bağcılar’da askerden izne gelen iki genç, sobadan sızan gazdan zehirlendi. Kuzen oldukları öğrenilen askerlerden biri hayatını kaybederken, durumu ağır olan diğer genç hastanede tedavi altına alındı.
Olay, Bağcılar İnönü Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, izne gelen Yılmaz Özçelik ve Orhan Özçelik isimli askerler, akrabalarının evinde sobadan sızan gazdan zehirlendi. Amca çocukları olduğu öğrenilen askerlerden biri olay yerinde hayatını kaybederken, diğerinin hastaneye kaldırılarak yoğum bakım ünitesine alındığı bildirildi. Orhan Özçelik’in cesedi otopsi için Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı. Adli Tıp Kurumu’na gelen askeri yetkililer aileden bilgi aldı.
Bir asker bir yakını, “Orhan Özçelik ameliyat oldu, hava değişimi için geldi. Diyarbakır’da yapıyor askerliğini. Bugün izninin son günüydü. Evdeki diğer insanlar sese uyandı. Nefes alamıyorlardı. Birinin bir ay sonra teskeresi vardı. Diğeri yeni asker. Son gecelerimizi beraber geçirelim dediler” dedi.
Olayla ilgili başlatılan inceleme sürüyor.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<