banner359

Atış Talimi Yaparken Komşu Kadını Vuran Genç Tutuklandı

Bursa’da, atış talimi yaparken komşu evin bahçesindeki kadını vuran dönerci genç, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.Bursa’nın Merkez Nilüfer ilçesine bağlı Yolçatı Mahallesi Gül Sokak’ta bir yakınlarının evine mangal ziyafeti...

18 Nisan 2016 Pazartesi 18:33
Atış Talimi Yaparken Komşu Kadını Vuran Genç Tutuklandı
Bursa’da, atış talimi yaparken komşu evin bahçesindeki kadını vuran dönerci genç, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
Bursa’nın Merkez Nilüfer ilçesine bağlı Yolçatı Mahallesi Gül Sokak’ta bir yakınlarının evine mangal ziyafeti için gelen F.A. ve babası H.A, bir süre sonra kime ait olduğu belirlenemeyen ruhsatsız tabanca ile boş alanda ateş etmeye başladı. 24 yaşındaki F.A.’nın rastgele ateşlediği tabancadan çıkan kör kurşunlardan biri, silah sesini duyup kapıya fırlayan İlknur Tarih’e isabet etti. 43 yaşındaki bir çocuk annesi İlknur Tarih, hastanede hayatını kaybetti.
Olaydan sonra baba ve oğlu gözaltına alındı. Yapılan sorgulamanın ardından ruhsatsız tabancayı F.A.’nın kullandığı tespit edildi. F.A, ilk ifadesinde, babası ile birlikte atış talimi yaptığını, bu sırada karşı evden feryat sesi geldiğini, babasıyla hemen koşup gittiklerinde Tarih’in vurulmuş olduğunu görüp, otomobille hastaneye götürdüklerini söyledi. Emniyetteki sorgusu tamamlanan F.A, adliyeye götürüldüğü sırada da çok pişman olduğunu belirterek, olayın bir kaza olduğunu söyledi. Savcılık tarafından nöbetçi mahkemeye sevk edilen F.A. tutuklandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<