banner359

Aynı gece aynı bölgede 2 kişi bıçaklanarak öldürüldü

Bursa’da, aynı gece aynı bölgede iki kişi bıçaklanarak öldürüldü. Polis, katil ya da katil zanlılarının aynı kişiler olup olmadığını araştırıyor.Yıldırım Akçağlayan Mahallesi’nde ikamet eden 20 yaşındaki Hamza Arslan, geçen...

04 Nisan 2017 Salı 13:29
Aynı gece aynı bölgede 2 kişi bıçaklanarak öldürüldü

Bursa’da, aynı gece aynı bölgede iki kişi bıçaklanarak öldürüldü. Polis, katil ya da katil zanlılarının aynı kişiler olup olmadığını araştırıyor.

Yıldırım Akçağlayan Mahallesi’nde ikamet eden 20 yaşındaki Hamza Arslan, geçen hafta gizlice otomobili aldığı için babası Resul Arslan (59) ile tartıştı. Bunun üzerine evi terk eden genç, teyzesi ve anneannesiyle birlikte yaşamaya başladı. Arslan, dün gece Osmangazi’ye bağlı Kuştepe Mahallesi’nde kimliği meçhul kişi ya da kişilerle tartıştı. Göğsünden ve sırtından aldığı bıçak darbesiyle ağır yaralan Arslan, 112 ekiplerince Devlet Hastanesi’ne kaldırılmasına rağmen kurtarılamadı.

Baba Resul Arslan, verdiği ifadede, “Otomobil yüzünden oğlumla tartıştık. O da bir haftadır teyzesi ve anneannesiyle kalıyordu. Oğlumu öldürenlerden şikayetçiyim” dedi.

Diğer cinayet de Osmangazi ilçesinde işlendi. Kuştepe’ye yakın Maksem semtinde ikamet eden 5 çocuk babası çiftçi Mevlüt Morkoç (47), kimliği meçhul kişilerce bıçaklanarak, bir araç tarafından Devlet Hastanesi’nin önüne bırakıldı. Morkoç, yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Oğul Uğur Morkoç, polise verdiği ifadede, “Babamın arkadaşı gelip yaralandığını söyledi. Hastaneye gittiğimde babamın vefat ettiğini öğrendim” dedi.

Cinayet Büro Amirliği ekipleri, katil ya da katil zanlılarının aynı kişiler olup olmadığını araştırıyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<