banner359

‘bedduaya Karşı Dua’ Eylemi

Osmanlı Ocakları, bir televizyon kanalının önünde ‘Bedduaya karşı dua’ eylemi gerçekleştirdi. Osmanlı Ocakları Ankara İl Başkanlığı, özel bir televizyon kanalının Ankara Temsilciliği önünde eylem yaptı. Grup üyeleri, Tandoğan...

04 Ocak 2015 Pazar 17:24
‘bedduaya Karşı Dua’ Eylemi
Osmanlı Ocakları, bir televizyon kanalının önünde ‘Bedduaya karşı dua’ eylemi gerçekleştirdi.
Osmanlı Ocakları Ankara İl Başkanlığı, özel bir televizyon kanalının Ankara Temsilciliği önünde eylem yaptı. Grup üyeleri, Tandoğan metrosunda toplandı. Grup, buradan ellerinde bayrak ve siyah çelenkle birlikte televizyon kanalına slogan atarak yürüdü. Osmanlı Ocakları Genel Başkanı Kadir Canpolat yaptığı açıklamada, sözlerin bedduaya dönüştüğü zaman ak ve karanın ayrılması gerektiğini belirterek, “Hiçbir devletin din adamları, beddua ile gündeme gelmemiş ve kendi ülkesinin yöneticilerine beddua etmemiştir. Böyle bir din adamı ülkede görülmemiştir. Kendi milletinin oylarıyla seçilmiş bir devlet başkanına saldırı, bu milletin bizatihi şahsına yapılmış bir saldırıdır. Bu millet bu saldırıyı asla affetmeyecektir” ifadelerini kullandı.
Canpolat’ın açıklamasından sonra grup televizyon kanalının önüne siyah çelenk bıraktı.
Grup, tekbir getirerek televizyon kanalının önüne yürüdü. Grup daha sonra olaysız dağıldı.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<