banner359

Bursa’da tarihi çarşıdaki ahşap bina alev alev yandı...

15 Kasım 2018 Perşembe 10:53 2018-11-15 13:45:28
Bursa’da tarihi çarşıdaki ahşap bina alev alev yandı...

Bursa’da tarihi Kayhan Çarşısı’ndaki ahşap ev alev alev yandı. Gökyüzüne kadar çıkan alevler sonrası zaman zaman evde göçük meydana geldi.

Yangın, Osmangazi’ye bağlı Kayhan Mahallesi Danış Sokak’ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, ahşap bir binada bilinmeyen sebeple yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen yangında alevler gökyüzüne kadar çıktı. İhbar üzerine kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangına müdahale etti.

Ev yıkıldı

Öte yangın sebebiyle ahşap evde alevler sebebiyle zaman zaman yıkılmalar meydana geldi. Duvarların yıkılması saniye saniye İHA kamerasına yansıdı. Yangın; itfaiye ekiplerinin yaklaşık 1 saatlik müdahalesinin ardından kontrol altına alındı.

Polis, yangınla alakalı tahkikat başlattı. Olay yerine tedbir amacıyla sevk edilen ambulans ekipleri herhangi bir zehirlenen kimse olmadığı için geri döndü

Son Güncelleme: 15.11.2018 13:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<