banner359

Çanak antene yıldırım düştü

Bursa’nın İznik ilçesinde bir apartmana yıldırım düştü.Kuzey çevre yolunda bir binaya büyük bir gürültüyle şimşek isabet etti. Binanın çatısında bulunan uydu anteni yıldırımı kendine çekti. Bundan dolayı binadaki dairelerde elektrik...

09 Mayıs 2018 Çarşamba 14:07
Çanak antene yıldırım düştü

Bursa’nın İznik ilçesinde bir apartmana yıldırım düştü.

Kuzey çevre yolunda bir binaya büyük bir gürültüyle şimşek isabet etti. Binanın çatısında bulunan uydu anteni yıldırımı kendine çekti. Bundan dolayı binadaki dairelerde elektrik tesisatı ve elektronik cihazlarda zarar meydana geldi.

Market sahibi Emrah Eren, “Yağmurun geldiğini fark ettiğimde marketteki dolap ve elektronik cihazları devreden çıkardım. Ancak binanın üst katlarındaki dairelerde elektrik tesisatları yandı. Televizyonlar ve kombiler zarar gördü. Maddi zarar var” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<