banner359

FETÖ gözaltıları devam ediyor

Bursa’nın İznik ilçesinde FETÖ/PDY’ye yönelik operasyonlar kapsamında 3 kişi gözaltına alındı.Paralel Devlet Yapılanması, Fetullahçı Terör Örgütüne yönelik devam eden operasyonlar kapsamında gözaltına alınarak emniyete götürülen...

23 Ağustos 2016 Salı 23:20
FETÖ gözaltıları devam ediyor
Bursa’nın İznik ilçesinde FETÖ/PDY’ye yönelik operasyonlar kapsamında 3 kişi gözaltına alındı.
Paralel Devlet Yapılanması, Fetullahçı Terör Örgütüne yönelik devam eden operasyonlar kapsamında gözaltına alınarak emniyete götürülen Mustafa E., Ahmet A. ve İsmail B’nin ev ve işyerlerinde yapılan aramada çeşitli belgeler ile bilgisayar kasalarına el konuldu. Ahmet A. ve İsmail B’nin 21 Temmuz tarihinde belediye tarafından mühürlenerek kapatılan UFUK öğrenci yurdunun müşterek tapu ortakları oldukları ortaya çıktı. Mustafa E’nin de örgütün köy yapılanması sorumlusu olduğu iddia edildi. Gözaltına alınan zanlıların sorguları devam ediyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<