banner359

Freni Boşalan Otomobil Restorana Girdi

Şişli’de freni boşalan otomobil, restoranın duvarına çarptı. Olay sırasında yaşanan panik, restoranın güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi. Edinilen bilgilere göre olay sabah saatlerinde Fulya Uygar Sokak’ta meydana...

10 Eylül 2014 Çarşamba 13:01
Freni Boşalan Otomobil Restorana Girdi
Şişli’de freni boşalan otomobil, restoranın duvarına çarptı. Olay sırasında yaşanan panik, restoranın güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi.
Edinilen bilgilere göre olay sabah saatlerinde Fulya Uygar Sokak’ta meydana geldi. Zuhal Gür yönetimindeki 34 FY 9468 plakalı otomobilin, yokuş aşağı inerken freni boşaldı. Kontrolden çıkan otomobil, sokağın karşısında bulunan bir restoranın duvarına çarptı. Kaza sonrası yan dönen otomobilden çıkartılan sürücü Zuhal Gür, hastaneye sevk edildi. Olay nedeniyle restoranda maddi hasar meydana geldi
Görgü şahitleri, “Otomobil yokuş aşağı geliyordu. Ya freni boşaldı ya da sürücü cep telefonuyla konuşuyordu. Allah’tan orada ne insan ne de araba vardı. Direkt lokantanın duvarına çarptı” diye konuştu.

YAŞANAN PANİK GÜVENLİK KAMERASINDA
Kaza sırasında yaşanan panik ise restoranın güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde çarpanın şiddetiyle restoranda bir toz bulutu oluşuyor ve vatandaşlar panik halinde etrafa kaçışıyor.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<