banner359

Haberal’ın oğlu serbest

Kazakistan Türk İşadamları Derneği Başkanı (KATİAD) ve Turkuaz Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Pilge ile şirketin Ceo’su Hayri Ersoy cinayeti ile ilgili gözaltına alınan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)Milletvekili Mehmet Haberal’ın...

07 Nisan 2015 Salı 17:56
Haberal’ın oğlu serbest
Kazakistan Türk İşadamları Derneği Başkanı (KATİAD) ve Turkuaz Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Pilge ile şirketin Ceo’su Hayri Ersoy cinayeti ile ilgili gözaltına alınan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)Milletvekili Mehmet Haberal’ın oğlu Erkan Haberal, serbest bırakıldı.
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)Milletvekili Mehmet Haberal’ın oğlu MHP’den milletvekili adayı olan oğlu Erkan Haberal, bugün sabah saatlerinde Ankara’da gözaltına alınmıştı. Ankara’da gözaltına alınıp İstanbul’a getirilen Erkan Haberal İstanbul Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünde sorguya alındı. Haberal’ın 9 Ekim 2009 tarihinde Ümraniye’deki Kazakistan Türk İşadamları Derneği Başkanı (KATİAD) ve Turkuaz Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Pilge ile şirketin Ceo’su Hayri Ersoy cinayetiyle ilgili yürütülen soruşturma kapsamında ifade verdiği öğrenildi.
İstanbul Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünde sorgusu tamamlanan ve 2015 Genel Seçimleri için MHP’den milletvekili aday adayı olan Erkan Haberal savcılık talimatıyla serbest bırakıldı.

ÜMRANİYE’DEKİ CİNAYET
Kazakistan Türk İşadamları Derneği Başkanı ve Turkuaz Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Pilge ile şirketin Ceo’su Hayri Ersoy, Ümraniye’de kırmızı ışıkta duran aracında 9 Ekim 2009 tarihinde silahlı saldırıya uğramıştı.
Otomobile yakın mesafeden açılan ateş sonucu şirket CEO’su Hayri Ersoy ölmüş, Başkan Zeki Pilge ise yaralanmıştı. Küçüksu Caddesi’nde saat 20.00 sıralarında, kırmızı ışıkta duran araca arka çaprazdan yaklaşan saldırgan, kurşun yağdırmış, Pilge’nin bulunduğu sağ tarafı hedef alan saldırgan, 6 kez ateş ettikten sonra yaya olarak kaçmıştı. Saldırıda kurşunlardan dördü Pilge’ye 2’si ise Ersoy’a isabet etmişti.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<