banner359

Havuzda hayatını kaybeden komiser yardımcısı toprağa verildi

Bursa’nın Osmangazi ilçesinde, bir sitenin havuzunda başını duvarına çarparak hayatını kaybeden komiser yardımcısı için Emniyet Müdürlüğü’nde tören düzenlendi.Özel Harekat Şubesi’nde görevli Komiser Yardımcısı Cenk Dorken (29),...

04 Ocak 2017 Çarşamba 16:13
Havuzda hayatını kaybeden komiser yardımcısı toprağa verildi

Bursa’nın Osmangazi ilçesinde, bir sitenin havuzunda başını duvarına çarparak hayatını kaybeden komiser yardımcısı için Emniyet Müdürlüğü’nde tören düzenlendi.

Özel Harekat Şubesi’nde görevli Komiser Yardımcısı Cenk Dorken (29), son yolculuğuna silah arkadaşlarının dualarıyla uğurlandı. Dorken’in 2010 yılından itibaren emniyette görev yaptığı, 4 senedir evli olduğu öğrenildi. Cenaze töreninde eşi Tuğba, babası Ercüment, annesi Alime ve yakın akrabalarını polis memurları teselli etti. Emniyetteki cenaze töreninde arkadaşlarının omzundan cenaze nakil aracına götürülen Dorken’in naşı, Fatih Sultan Mehmet Camii’nde ikindi namazını mütakip kılınan cenaze namazının ardından Fethiye Mezarlığı’na defnedildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<