banner359

Hırsızlar parmak izlerini mendille temizleyip kaçtı

Bursa’da hırsızlar, iş yerine giremeyince yanlarında getirdikleri mendil ile parmak izlerini temizleyip kaçtı.Olay, merkez Yıldırım ilçesi Zümrüt Evler Mahallesi Çiçek Caddesi’nde bir iş yerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 2...

29 Ocak 2017 Pazar 10:20
Hırsızlar parmak izlerini mendille temizleyip kaçtı

Bursa’da hırsızlar, iş yerine giremeyince yanlarında getirdikleri mendil ile parmak izlerini temizleyip kaçtı.

Olay, merkez Yıldırım ilçesi Zümrüt Evler Mahallesi Çiçek Caddesi’nde bir iş yerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 2 hırsız gözlerine kestirdikleri dondurma dükkanına girmeye çalıştı. Yüzlerini saklayan hırsızlar, kapıda bulunan kilidi açamayınca pencereye yöneldi. Pencereyi de açamayan hırsızlar, yanlarındaki mendil ile parmak izlerini temizleyip kaçtı. Güvenlik kamerası da olay anını kaydetti. Sabah iş yerini açmaya gelen dükkan sahibi, kapının ve pencerenin zorlandığını fark edince durumu polise bildirdi. Güvenlik kamerası görüntülerini inceleyen polis ekipleri, her yerde hırsızlık zanlılarını arıyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<