banner359

İş Güvensizliğinin Fotoğrafı !

Kahramanmaraş’ta yıkılan binanın molozlarını kamyona yükleyen iş makinesi operatörü ile aracın damperinde tehlikeye aldırmadan duran kamyon şoförü, görenleri hayrete düşürdü.Gayberli Mahallesi’nde yapılan kentsel dönüşüm alanında...

28 Kasım 2014 Cuma 13:41
İş Güvensizliğinin Fotoğrafı !
Kahramanmaraş’ta yıkılan binanın molozlarını kamyona yükleyen iş makinesi operatörü ile aracın damperinde tehlikeye aldırmadan duran kamyon şoförü, görenleri hayrete düşürdü.
Gayberli Mahallesi’nde yapılan kentsel dönüşüm alanında çalışan iş makinesiyle bir kamyonun damperine molozların yüklenmesi sırasında ortaya çıkan görüntüler bu kadarına da pes dedirtti.
Yıkılan binanın molozlarını kamyona yükleyen iş makinesi operatörü, kamyonun damperin de bulunan sürücüye aldırmadan çalışmasına devam etmesi vatandaşla tarafından cep telefonu kamerasıyla görüntüledi.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<