banner359

İstanbul’da "kobani" Müdahalesi

İstanbul Sultangazi ve Okmeydanı’nda Kobani olaylarını bahane eden grupların düzenlediği yasadışı eylemlere polis müdahale etti.Sultangazi’de Gazi Mahallesi’nde toplanan kalabalık bir grup, Kobani olayları bahanesiyle korsan gösteri düzenlemek...

01 Kasım 2014 Cumartesi 22:04
İstanbul’da
İstanbul Sultangazi ve Okmeydanı’nda Kobani olaylarını bahane eden grupların düzenlediği yasadışı eylemlere polis müdahale etti.
Sultangazi’de Gazi Mahallesi’nde toplanan kalabalık bir grup, Kobani olayları bahanesiyle korsan gösteri düzenlemek istedi. Yola kurdukları pazar tahtaları ve çöp konteynırlarını yola devirerek ateşe veren göstericilere polis shordland tabir edilen zırhlı araçlarla müdahalede bulundu. Molotofkokteyli ve taşlarla saldıran göstericilere polis biber gazıyla müdahale etti.
Müdahalenin ardından ara sokaklara dağılan göstericiler ile polis arasında yaşanan gerginlik sürüyor.

OKMEYDANI DA KARIŞTI
Okmeydanı’nda da Kobani olaylarını bahane ederek korsan gösteri düzenleyen göstericilere polis müdahale etti.
Şark Kahvesi ve Cemevi arasındaki caddede toplanan kalabalık bir grup, Kobani olaylarını bahane ederek korsan gösteri düzenledi. Polise molotofkokteyli, hava-i fişek, taş ve şişelerle saldıran göstericilere çevik kuvvet shordland tabir edilen zırhlı araçlar ve TOMA ile müdahale etti. Cadde girişini güvenlik şeridi ile çeviren ekipler, daha sonra biber gazı ve tazyikli su ile göstericileri etkisiz hale getirdi. Yapılan müdahalenin ardından ara sokaklara dağılan göstericiler ve polis arasında yaşanan çatışmalar devam ediyor.
Bölgedeki gerginlik sürerken olay yerine takviye çevik kuvvet ekipleri sevk edildi.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<