banner359

Kadın Cinayetlerinin Sonu Gelmiyor

Diyarbakır’da, uyuşturucu bağımlısı olduğu iddia edilen bir kişi, eşini silahla vurarak öldürdü. Edinilen bilgilere olay, Bağlar ilçesi Kaynartepe Mahallesi 287. Sokak’ta bulunan Müge apartmanında meydana geldi. Esnaf olan Ramazan B.,...

01 Aralık 2014 Pazartesi 13:00
Kadın Cinayetlerinin Sonu Gelmiyor
Diyarbakır’da, uyuşturucu bağımlısı olduğu iddia edilen bir kişi, eşini silahla vurarak öldürdü.
Edinilen bilgilere olay, Bağlar ilçesi Kaynartepe Mahallesi 287. Sokak’ta bulunan Müge apartmanında meydana geldi. Esnaf olan Ramazan B., bu sabah eşi Emine B. ile henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı tartıştı. Tartışmanın büyümesi üzerine Ramazan B., 3 çocuk annesi eşini önce dövdü, hızını alamayan koca, daha sonra yanında bulundurduğu silahla eşine ateş etti. Olayın ardından aracını ateşe veren Ramazan B., çevrede bulunan iş yerlerine de rastgele ateş açtı.
Çevredekilerin haber vermesiyle olay yerine çok sayıda polis ve ambulans sevk edildi. Emine B.’nin olay yerinde hayatını kaybettiği öğrenilirken, cenaze otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu’na götürüldü. Ramazan B., olayın ardından kayıplara karışırken, zanlının yakalanması için geniş çapta çalışma başlatıldığı kaydedildi.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<