banner359

Karşıdan karşıya geçerken yere yığıldı

Bursa'nın İnegöl İlçesinde Şebboy Caddesinde Meydana Gelen Olayda Karşıdan Karşıya Geçmeye Çalişan Bir Bayan Fenalaşında Yolun Ortasına Yığıldı. Düşen Bayanın Yardımına Çevredeki Diğer Bayanlar İle Vatandaşlar Yetişti. Duyarlı Vatandaşlar Ambulansla Gelene Kadar Kadının Başından Bir Saniye Olsun Bile Ayrılmadılar.

25 Aralık 2019 Çarşamba 10:58
Karşıdan karşıya geçerken yere yığıldı

Bursa’nın İnegöl içesinde karşıdan karşıya geçmeye çalışan kadın fenalaşarak yol ortasına yığıldı. Vatandaşlar ambulans gelene kadar kadının başından bir saniye olsun bile ayrılmadı.

Olay Şebboy Caddesinde meydana geldi. Arabasını park eden Ayşe I, karşıdan karşıya geçmek istediği sırada fenalaşarak yol ortasında yığıldı. Düştüğü sırada herhangi bir aracın geçmemesi muhtemel bir faciayı önlerken, yoldan geçen vatandaşlar ise düşen kadının yardımına koştu. Yanına gelen diğer kadınlar ilk müdahaleyi yaparak Ayşe I’yı kolonlayla kendine getirdi. Ayşe I, olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<