banner359

O kazanın kamera görüntüleri ortaya çıktı

Bursa'da Geçtiğimiz Aylarda Meydana Gelen Kazanın Güvenlik Kameraları Ortaya Çikti. Motosiklet Ve Otomobilin Çarpişma Anı Saniye Saniye Kameralara Yansıdı.

18 Şubat 2020 Salı 16:14
O kazanın kamera görüntüleri ortaya çıktı

Bursa’da geçtiğimiz aylarda meydana gelen kazanın güvenlik kamera görüntüleri ortaya çıktı. Motosiklet ve otomobilin çarpışma anı saniye saniye kameralara yansıdı.

Olay, Bursa’nın İznik ilçesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, motosiklet sürücüsü İ.H.T. (32) A.T.’nin (70) kullandığı 34 DA 2026 otomobil ile çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle motosiklet sürücüsü İ.H.T. ve arkasındaki M.Ö. yere savruldu. Yerde kıvranan gençlere vatandaşlar müdahale etti.

Aile hekimi olduğu öğrenilen bir doktor, olay yerinde ağır yaralanan İ.H.T.’yi otomobiliyle hastaneye kaldırdı. Diğer yaralı ise ambulans ile sevk oldu.

Ağır yaralı olan gencin şu ana kadar 5 ameliyata girdiği de öğrenildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<