banner359

Önce Kadını Sonra Kendini Bıçakladı

İzmir’in Konak ilçesinde birlikte yaşayan çift arasında çıkan bıçaklı kavgada 1 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi yaralandı.İddiaya göre, Kahramanlar semtinde birlikte yaşayan Gülten Ş. (42) ile kendisinden İsa Y. (31) arasında işsizlik...

06 Ağustos 2014 Çarşamba 00:02
Önce Kadını Sonra Kendini Bıçakladı
İzmir’in Konak ilçesinde birlikte yaşayan çift arasında çıkan bıçaklı kavgada 1 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi yaralandı.
İddiaya göre, Kahramanlar semtinde birlikte yaşayan Gülten Ş. (42) ile kendisinden İsa Y. (31) arasında işsizlik nedeniyle tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesiyle çıkan bıçaklı kavgada Gülten Ş. ve İsa Y. yaralandı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri yönlendirildi. Gülten Ş. ambulansla Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılırken İsa Y. yapılan tüm müdahalelere rağmen olay yerinde hayatını kaybetti. Gülten Ş.’nin hastanedeki tedavisi devam ederken polise verdiği ifadesinde, "İsa ile işsiz olduğu için tartışıyorduk. Ben terasa çıktım. Arkamdan mutfaktan aldığı bıçakla geldi ve beni bıçakladı. Daha sonra kendisini bıçakladı" dediği öğrenildi.
Cinayet büro dedektifleri, olayla ilgili soruşturma başlatırken olayın intihar mı yoksa cinayet mi olduğunu araştırıyor.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<