banner359

Otomobil dereye uçtu, 4 kişilik aile ölümden döndü

Bursa’nın İznik ilçesinde bir otomobilin dereye uçması sonucu meydana gelen kazada aynı aileden 4 kişi hafif şekilde yaralandı.Kaza, Gürmüzlü-Elmalı köyü 2. kilometresinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 41 E 9809 plakalı otomobil...

16 Aralık 2016 Cuma 20:45
Otomobil dereye uçtu, 4 kişilik aile ölümden döndü
Bursa’nın İznik ilçesinde bir otomobilin dereye uçması sonucu meydana gelen kazada aynı aileden 4 kişi hafif şekilde yaralandı.
Kaza, Gürmüzlü-Elmalı köyü 2. kilometresinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 41 E 9809 plakalı otomobil sürücüsü M.E (39), ailesi ile İznik’ten Elmalı köyündeki akrabalarını ziyaret için yola çıktı. Gürmüzlü-Elmalı köyünün 2. kilometresine geldiğinde buzlanma nedeniyle direksiyon hakimiyeti kaybolan araç dereye uçtu. Otomobilin ters döndüğü kazada M.E (39), eşi D.E (29), çocukları E.E (8) ve F.C.E (5) yaralandı. Yaralılar 112 ekiplerinin yardımı ile İznik Devlet Hastanesine kaldırıldı. Kazayla ilgili tahkikat sürürken yaralıların hayati tehlikeleri olmadığı öğrenildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<