banner359

Otomobil Takla Attı: 1 ölü, 1 Yaralı

Muğla’nın Marmaris ilçesinde kontrolden çıkan otomobilin takla atması sonucu 1 kişi öldü, 1 kişi ağır yaralandı.Kaza, gece 24.00 sıralarında Marmaris -Datça Karayolu’nun 32. kilometresindeki Yeşildeniz Mevkii’nde meydana geldi. İddiaya...

02 Ocak 2015 Cuma 08:47
Otomobil Takla Attı: 1 ölü, 1 Yaralı
Muğla’nın Marmaris ilçesinde kontrolden çıkan otomobilin takla atması sonucu 1 kişi öldü, 1 kişi ağır yaralandı.
Kaza, gece 24.00 sıralarında Marmaris -Datça Karayolu’nun 32. kilometresindeki Yeşildeniz Mevkii’nde meydana geldi. İddiaya göre; Çağdaş İçten (22) ile üniversite öğrencisi Gamze Gül, (23) Marmaris’te eğlendikten sonra Datça ilçesine gitmek için yola çıktılar. Çağdaş İçten’in kullandığı 48 R 6366 plakalı otomobil ,Yeşildeniz Mevkii’nde kontrolden çıktı. Taklalar atarak 50 metre sürüklenen aracın ön koltuğunda oturan Gamze Gül, olay yerinde hayatını kaybetti. Ağır yaralanan sürücü Çağdaş İçten ise ambulansla önce Marmaris Devlet Hastanesi’ne daha sonrada Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi. İçten’in hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi. Kaza nedeniyle Marmaris Datça yolu 1 saatliğine trafiğe kapatıldı. Kazada hayatını kaybeden Gamze Gül’ün cenazesi Jandarma ve savcı işlemlerinin ardından Marmaris Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<