banner359

Servis Minibüsünün Yanma Anı Kamerada

Kocaeli’nin Gebze ilçesinde D-100 üzerinde seyir halindeyken motor kısmından dumanlar çıkan servis minibüsü, yolcuların inmesi sonrasında alev alev yandı. Edinilen bilgiye göre, Gebze Muallimköy mevkii D-100 üzerinde meydana gelen olayda bir...

26 Aralık 2014 Cuma 18:26
Servis Minibüsünün Yanma Anı Kamerada
Kocaeli’nin Gebze ilçesinde D-100 üzerinde seyir halindeyken motor kısmından dumanlar çıkan servis minibüsü, yolcuların inmesi sonrasında alev alev yandı.
Edinilen bilgiye göre, Gebze Muallimköy mevkii D-100 üzerinde meydana gelen olayda bir servis minibüsü alev alev yandı. Seyir halindeyken aracının motor kısmından dumanlar yükseldiğini gören sürücü, minibüsü yol kenarına çekerek yolcuları indirdi. Yolcuların inmesinden kısa bir süre sonra ise aracı saran dumanlar aleve dönüştü. Kısa sürede alev topuna dönen minibüs, olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin müdahalesi sonrası söndürüldü.
Aracın yanma anı ise yoldan geçen sürücüler tarafından cep telefonuyla çekildi. Görüntülerde servis minibüsünün alev alev yanma anı görülüyor. Görüntülerin devamında ise olay yerine gelen itfaiye ekipleri aracı söndürüyor.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<