banner359

Şizofreni Adam, Ağabeyinin Ameliyatı İçin Kuyumcu Soygununa Kalkıştı

Bursa’da şizofreni hastası Y.E., ağabeyinin gözünden ameliyat olması gerektiği için kuyumcu soymaya kalkıştı. Kuyumcunun alarm butonuna basmasıyla kaçan Y.E, ağabeyinin hastanedeki odasında bulundu.Edinilen bilgiye göre, Geçit Mahallesi’nde...

04 Ocak 2016 Pazartesi 10:58
Şizofreni Adam, Ağabeyinin Ameliyatı İçin Kuyumcu Soygununa Kalkıştı
Bursa’da şizofreni hastası Y.E., ağabeyinin gözünden ameliyat olması gerektiği için kuyumcu soymaya kalkıştı. Kuyumcunun alarm butonuna basmasıyla kaçan Y.E, ağabeyinin hastanedeki odasında bulundu.
Edinilen bilgiye göre, Geçit Mahallesi’nde kuyumcu işleten İ.G., sayım ve hesap yapmak için satışları durdurduğu sırada, şüpheli Y.G. kuyumcuya girdi. Kuyumcu İ.G.’ye cumhuriyet altını olup olmadığını soran Y.E., "Satış yapılmıyor, pazartesi günü yardımcı olabiliriz" cevabını alması üzerine oradan çıkarak, 20 dakika sonra elinde bir bıçakla geri döndü. Y.E, kuyumcuya bir poşet uzatarak doldurmasını söyledi. Kuyumcunun alarm butonuna basması üzerine kaçan Y.E. polis tarafından Devlet Hastanesi’nde bir hasta odasında yakalandı. Gözaltına alınan Y.E. karakolda verdiği ilk ifadede, ağabeyinin gözünden rahatsız olduğunu, tedavisi için 7 bin Tl’ye ihtiyaç duyduklarını belirtti. Pişman olduğunu belirten Y.E.’nin şizofreni hastası olduğu öğrenilirken, olayla alakalı tahkikat başlatıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<